Det Store Skiftet 5. mai 2000

Hjem/Nyheter/Kanaliseringer/Oppstigningsleksjoner/Meditasjoner/Personlige reiser/Aktiviteter/Bilder/Lenker/E-post


Den følgende kanaliseringne er hentet fra Ashtar's Trinity.picture_from_IAM_group_america.jpg (5863 bytes)

Sananda kanalisert av Debbie 5. april 2000

S: Har noen noe dere ønsker å snakke om?
R: Oppstillingen av planetene på linje 5. mai 2000.
S: Flott!
R: Jeg antar det blir ganske spektakulært.
S: Jeg tror ikke det blir SÅ spektakulært. Når de alle er i en rekke på den måten, er det ikke mye dere kan se.
R: Hva gjør den med energiene?

S: Vel, husker dere energiene som fantes før min 'liksom' bursdag (11. november 1999 kl 11.11)? Jeg tror deres utrykk er, "Det var bare barnemat." Jeg tror at det er mange som tror at verden dere lever i vil dele seg i to, imidlertid, det er ikke slik hun skal føde. <smil> Det er andre som tror at det vil bli et 'skifte'. Ja, det vil bli et skifte, men ikke slik de tror. Det viktigste dere vil merke veldig godt er at den notorisk følelsesmessige kroppen deres igjen, for alt deres måne er involvert i, innfluerer definitivt på følelsene. Denne gangen vil det ha forsterket vitalitet. Dette er gode nyheter! Det er! Ønsker dere å rense deres emosjonelle kropp? Dette vil være tiden for det. Det er imidlertid bare en dag. Den viktigste emosjonelle innflytelsen vil begynne to dager før det og vare fem dager etter det. Imidlertid, energiene som kommer inn, ikke bare til denne planeten, men til dette solsystemet, vil være svært intense energier. Svært intense.

Jeg tror at det er noen mennesker på overflaten til deres planet som tror at til bestemte tider på året er denne planeten nærmere dem i den åndelige verden. Å ikke være i stand til å se dem er en del av deres slør, men dette vil fortynne dem enda mer. Vær ikke overrasket om dere ser ting dere normalt ikke ser, særlig de av dere som hevder at dere ikke kan se nå. Dere vil se ting mer som de virkelig er. De som har evnen til indre syn har sett effektene av dette allerede. Og det vil bli klarere. Dere vil faktisk bli i stand til å se illusjonen som dere lever i, hologrammet til dette livet, til denne planeten.

Jeg vil forklare for dere denne kvelden forskjellen mellom hva dere oppfatter som tredje dimensjon, hva dere oppfatter som fjerde dimensjon, og hva dere skal oppfatte som den femte. Er det OK? Fordi det er det dere bygger opp til å gjøre. Tror dere at det bare er en tilfeldighet at dette er den femte måneden, den femte dagen, den femte dimensjonen? Imidlertid så er det bare DERES femte måned. Det er ikke den femte måneden for mange andre samfunn. Og det er DERES femte dag, men det er kun for halvparten av planeten deres. For dem som feirer den femte måneden, altså. Imidlertid, husk de øvelsene jeg tok dere gjennom forrige gang vi møttes, som gjaldt å være i stand til å se dere selv i andre dimensjoner. Husker dere dette? Nå, vi skal gjøre en lignende øvelse, og vi skal vise dere forskjellen på det dere oppfattter som den tredje, hvordan dere nå kan se den fjerde, og hvordan dere vil bli i stand til å se den femte. Er dere klare? Dere trenger ikke å forberede dere (for meditasjon). Dette er mer 'vitenskapelig' enn noe annet. <smil>

Vær snill å gi meg det blå lyset. (Merk: dette er en type bønnelys omtrent 12" høyt i et glass). Nå, kan hver av dere se dette lyset? Dere kan se framsiden av lyset, ikke sant? Dere kan se siden av lyset, ikke sant? Kan dere se baksiden av lyset? Kan dere se hånden min bevege seg bak glasset på baksiden av lyset? OK. Nå, vil dere være snille å gi meg det røde lyset. Dette (det blå lyset) er deres tredje dimensjon. Det har 'lys', det har 'skygge', det har sider og form, ikke sant? Vi skal nå plassere dette (det røde lyset) like ved det blå. Kan dere se flammen til det røde lyset skinne gjennom glasset til det blå lyset? Se fra forsiden av glasset mellom de to flammene. Dette 'rommet' som er mellom de to, mellom de to glass-stykkene, mellom de to flammene, dette er deres fjerde dimensjon. Den eksisterer, men dere kan ikke se den. Dere har fortsatt 'skyggene', dere har fortsatt 'formen', imidlertid, dere er så travelt opptatt med å legge merke til de to 'lysene' (flammene), at dere ikke legger merke til hva som er mellom de to lysene. Ikke sant? Ser dere det? Nå, vil dere være snille å gi meg det rosa glass-lyset? Vil dere se hva dere vil finne i den femte dimensjonen nå? (dette lyset er plassert direkte bak og berører de andre to). Teknisk er det to steder som dere ikke legger merke til, imidlertid, på grunn av 'lyset' som kommer fra motsatte retninger, forårsaker dette at dere ser prismen som kommer fra møtet av rommet mellom de tre. Nå, jeg ønsker at dere 'fokuserer' på området som ikke har noe 'lys'. Kan dere se dette området som ikke har noe lys? Nei. Det ER ikke noe område uten lys. Dere vil se alle tre flammene, men dersom dere prøver å finne området uten noen flamme, kan dere ikke gjøre det fordi lyset kommer fra en like stor avstand fra alle sider.

Når dere har tredje dimensjon, er det ikke noe område med mørke dersom dere ikke går 'bakom' lyset. I den fjerde dimensjonen har dere 'lys' og 'skygge'. I den femte er det nok lys som, selv om dere vet at det er skygge, er godt opplyst. Kan dere fortå dette? I deres tredje dimensjon har der lys og skygge, dere har lys og mørke, dere har dag og natt. I den fjerde har dere fortsatt dette. I den femte har dere ikke dette. Jeg sier ikke at det ikke mer vil være 'mørke' eller hva noen mennesker betegner som 'ondskap'. Alt jeg sier er at dere vil vite hva det er fordi Lyset skinner på det og reflekterer fra det, og det er ikke noe TVIL om hva det er og hvor det kommer fra.

Denne planeten VIL ha en andre sol. Det vil ikke være noe som hender straks, imidlertid, lyset fra den andre solen påvirker allerede denne planeten, for den kommer. Det er bare det at dere er så vant til å ha 'lys' og 'mørke' at dere ikke kan oppfatte det i deres virkelighet enda. Hva om jeg fortalte dere at når den notoriske kometen brakk opp og traff deres store 'planet', at den allerede hadde passert inn i deres andre sol? Dere kan bare ennå ikke oppfatte at deres planet ikke har 'natt'. Åh jeg føler spørsmålene svirre i dette rommet. <smil> Som dere vet hevder Maya-kalenderen at tiden slik dere kjenner den, vil stoppe i deres år 2012 fordi det er når deres øyne vil være i stand til å se at det ikke er noe mørke. Men dere behøver ikke å vente så lenge. Den kvelden som noen av dere var i stand til å se hologrammet var det mørkt (kveld), var det ikke? Hva tror dere gjorde det mulig for dere å se det hologrammet? I bare en kort stund var dere i stand til å bringe inn i deres virkelighet at det ikke ble 'mørkt'. Dere hadde 'skumring' fra en sol og 'daggry' fra en annen.

Nå, jeg skal ikke leke ord-spill med dere, og jeg skal ikke fortelle dere at Jupiter ER deres andre sol. Jeg har hintet til det, og vi får se, får vi ikke? For dere forstår, de fleste av dere tror fortsatt at Jupiter roterer rundt deres sol. Gjør den virkelig? Vi har snakket i de siste månedene om illusjonen at dere har blitt programmert til å tro. For noen av dere har det vært veldig viktig å forstå at dere har akseptert programmering som ble gitt dere av ders familier, om hva dere skulle tro og hvordan tro, og hva dere skulle føle og hvordan føle, og hvem dere er og hvem dere ikke skulle være. Men hva om jeg fortalte dere, her og nå, at deres vitenskapsmenn har visst i to år nå at planeten Jupiter ikke foretar sin dans rundt deres sol lenger? Har noen av dere faktisk tenkt på hvorfor det har seg at dere har blitt programmert til å tro omtrent ALT?

Oppstillingen av planetene på linje vil skje uten en skygge av tvil. Og for de av dere som er villige til å trå bakom det deres forskere har lært dere, vil dere være i stand til å se deres andre sol på den dagen. Nå, la meg stille dere dette spørsmålet. Deres sol 'går ned' kvelden den 5. mai, og deres andre sol 'står opp' kvelden den 5. mai, hvem vil dere fortelle dette? Hva kommer dere til å gjøre? Vil deres mentale kropp være i stand til å akseptere dette? For hvordan ville dere ellers være i stand til å se de planetene bak Jupiter i perfekt linjeoppstilling? Fordi man kan ikke se gjennom solen.<smil> Noen av dere i dette rommet vil være i stand til å se det. Og hvilken som helst kveld mellom nå og da, ved solnedgang, ikke se på himmelen, se rundt dere og dere vil se hvor 'forskjellig' ting ser ut, hvor 'forandret' de har blitt. Og de vil ha mer 'dybde'. Dere ser med det nye lyset fra den ander solen. Det har blitt lagt til 'dybde', dypere dimensjoner, mer levende farger. Så gå ut i deres kvelder, eller det dere nå tror er deres kveld, og se hvordan planeten endres. Skumring er ikke lenger skumring, det er morgengry. Dere kan gjøre det samme i deres tidlige morgener i deres antatte 'soloppgang'. Dere har skumring og morgengry samtidig. På den tiden denne planeten føder seg selv i sin nye kropp, vil hun ikke se mørke. Hun er juvelen som står mellom de to solene. Nå, hvor vil denne andre solen stå opp? Fra den motsatte retningen, selvsagt. <smil>

Dere har dem som har sagt at, i stedet for det polare skiftet, vil det skje noe som kalles 'nullpunktet'. Vet dere dette? Og denne personen sier at måten dere vil vite når dere når 'nullpunktet' er når solen ikke lenger står opp i øst, den vil stå opp i vest. Dere vil ikke engang gjennomgå det. Dere vil se soloppgangen til deres nye sol. I det en går ned i vest, stiger den andre i vest. Hvilken interessant tanke, er det ikke? Nå, min utfordring til dere er å holde utkikk etter deres andre sol.

Til denne planeten våkner til det faktum at det ikke lenger er mørke, har deres slør blitt svært tynne mellom den tredje dimensjonen og den fjerde. Vær veldig 'forsiktige' med å erkjenne hvem dere snakker til dersom en fremmed skulle dukke opp. Til tider kan dere ønske å rekke ut hånden for å se om de har kropp og form, for å være sikre på at de er av den samme dimensjonen som dere. <smil> Ånder som er frigjorte fra legemet kommer svært nær nå, og de ser veldig 'virkelige' ut nå for mange. Dersom dere liker å forlate kroppene deres og dra rundt en stund, vil dere ønske å være sikre på at kroppene er svært godt beskyttet nå, fordi med denne fortynningen av sløret mellom den tredje og den fjerde, kan disse åndene som er frigjorte fra legemet ta på seg nye kropper om de ønsker, og om de gis lov. Er dette mer godt nytt som dere er glad jeg kom inn for å dele med dere? <smil>

J: Jeg ønsker å spørre deg om noe annet om dette hologrammet vi så. Det er nesten som om ting ikke lenger er på samme sted som tidligere.

S: De er ikke, men det er en illusjon fra lyset. Det er forskjellig lyssetting i forhold til det det har vært noen gang tidligere. Dere ser steiner, åser, osv., som dere har sett mange, mange ganger tidligere, og nå ser det ut som om de har flyttet på seg. Det er ikke annet enn den transformasjonen de gjennomgår etter at de mottar det nye lyset. Omtrent som dere kaller, i ørkenen, en luftspeiling.

Ah disse vidunderlige tidene. Nå, hvem vet? Jeg vil ikke si at det IKKE vil bli et 'nullpunkt', fordi det HAR skjedd, og det har skjedd et utall ganger på denne planeten tidligere. Alt jeg sier er, denne gangen er det MER enn bare 'nullpunkt'. Faktisk, denne planeten, har i de siste to årene nådd 'nullpunktet' tre ganger. Visste dere det? Det er bare at den startet rotasjonen sin igjen i den samme retningen i stedet for å reversere. Og deres vitenskapsmenn vet helt sikkert at deres jord stoppet. Det har vært mange som har spredt ordet ut til andre, sendt bilder av hva vitenskapsmennene har plukket opp om nulleffekter av magnetisme på overflaten av denne planeten til tider. Nå, å se deres andre sol, når deres øyne har blitt tilsløret i mørke er virkelig et mirakel. Og å være i stand til å fortelle andre at det ikke er noen natt lenger, men mer dag fra en annen kilde, det er også et mirakel. Og er ikke mirakler nye bedre når dere selv er involvert?

Nå, skal jeg fortelle dere hva som skal skje etter 'erkjennelsen' av den andre solen, og erkjennelsen av å være i stand til å se Sannhet gjennom Lyset? Dere vil være i stand til å se deres EGEN Sannhet. Ikke bare i hverandre men i dere selv. Det er mange som hevder at når denne planeten når den femte dimensjonen, vil dere lett være i stand til å transformere kroppene deres. <sukk> Vi har snakket om dette tidligere. Den transformasjonen vil kunne finne sted fordi dere vil være i stand til å se Sannheten om hvem og hva dere er, og HVA dere ønsker å være. Det forøker oppmuntring. <smil> Og når dere har oppmuntring og Sannhet bak dere, skjer ting mye raskere. Imidlertid, ikke gå til sengs og ønske at dere var seks fot lenger når dere våkner neste morgen, og femti pund mindre kroppsvekt. Det vil ikke skje på den måten. <smil> Imidlertid, dersom dere ønsker å ta av de femti pundene, vil dere ikke være i stand til å fornekte inni dere årsaken til at dere har båret på dem. Dere vil forstå nøyaktig hvorfor. Fordi det har ikke noe med hvordan dere spiser eller hva dere spiser. Dere forstår dette, gjør dere ikke? Det har å gjøre med den programmering dere har godtatt i deres liv. Det har å gjøre med en følelse av at dere behøver å bære det rundt for å gjøre kroppen deres større for å holde dere bedre. Eller, det kan være fordi dere bare ikke ønsker å være den dere er.

Uansett hva årsaken er, vil dere være i stand til å se Sannheten bak den, hva den er og hvorfor den er. Dere vil være i stand til å se innen dere selv nøyaktig hvorfor dere har vært adskilte, hvorfor en hvilken som helst del av dere har vært adskilt fra Kilden, hvorfor kroppen deres bærer på sykdom; dere vil vite hvorfor. Om dere vil korrigere vil fremdeles være opp til deres frie vilje. Dere vil lettere være i stand til å velge en livsledsager, fordi skuffelse vil være ute av bildet. 'Spillene' som så mange spiller med sine forhold vil være 'ute i lyset' slik at begge parter ser dem. <smil> Livsledsager-forhold vil vare lenger. Jeg skal vise dere et scenario. Hvordan ville det ha vært dersom, første gangen deres svigermor snakket til dere, dere visste nøyaktig hvor hun kom fra, sannheten bak ordene? Eller, følelsene deres fremtidige ektefelle virkelig har når det gjelder troen på Kilden og skapelser, i motsetning til noen kun 'oppdratt innen en religion' som har selv-pålagte trossetninger? Sannheten bak hva noen føler for penger, framgang, overflod? Vel, la oss være ærlige her. Majoriteten av forholdene som har funnet sted på denne planeten i de siste femti årene eller så, har lidd drastisk enten fra innblanding fra familiemedlemmer, innblanding fra religion, eller innblanding i idealer angående penger og framgang, eller utroskap. Hvordan ville det være om dere kunne se på deres ektefelle og si, "Jeg ser du var sammen med en annen kvinne i går kveld. Bravo! Jeg kommer til å være sammen med en annen mann i kveld." Og ektefellen deres kan ikke se på dere og si. "Jeg gjorde ikke det!" Fordi å dra til den femte dimensjonen, inn i den høyere dimensjonen, bringer sannheten fram i forgrunnen, fram i Lyset. Dersom sannheten ikke sies, kunne dere alle som sitter i dette rommet, denne kroppen kunne si en usannhet, og dere alle kunne på nøyaktig samme tid si, "Det var ikke sant!", og vite uten snev av tvil at det var en usannhet.

Nå, hva skal deres regjeringer gjøre? <smil> Dette er hva dere har planlagt for, for når regjeringer faller, og når deres Interne inntektssystem kommer fram i Lyset, og viktigst, når Lyset skinner på denne planetens religioner, åh, det vil bli morsomt!" LOL Det vil bli mange som føler seg bortkommet uten strukturen til deres myndigheter. Det er mange, mange flere som kommer til å føle seg bortkommet fordi de har mistet strukturen for sin tro. For det vil være mye Sannhet som kommer fram i lyset.

Jeg tror ikke det finnes en person i dette rommet som har en 'fullstendig opplyst fortid', som ikke har kommet med en usannhet? Alt vil komme fram i Lyset, hver eneste del av det, for de av dere som 'blir', altså. For det er mange av dere som, det er nå deres Tjeneste opphører, og dere behøver ikke å 'holde dere i nærheten' og se på all 'moroa' som hender etter at det skjer. <smil>

For hver celle dere 'remodellerer' for dere selv, er det en celle i denne planeten som gjør det samme. Det gjøres til nøyaktig samme tidspunkt. Nå, jo mer av dere som endres, og dere aksepterer endringen, jo mer av denne planeten endres og aksepterer endringene. Faktisk, vi håper og planlegger og ber, at massebevisstheten til folkene på denne planeten, og massebevisstheten til selve planetens endring skjer på nøyaktig samme tid. Dette vil bli mindre trauma. I stedet for at en drar den andre med seg, vil det være nøyaktig det samme tidspunktet. Denne planeten har endret seg for hvert levende vesen som er på denne planeten. Dette inkluderer ALLE rikene på denne planeten, deres planterike, deres dyrerike. Så denne planeten har gjennomgått mye av sin healing og sin omdannelse allerede.

Og tro det eller ei, menneskenes befolkning er den minst fortettede på denne planetens overflate. Derfor er det en ganske stor del av denne planeten som er rede. Og en vakker dag vil det være enda en celle til denne planeten som vil endres, det vil framkalle Massebevissthetens Universelle Lov, og hun kommer til å reise rett opp! Vi håper bare at menneskehetens massebevissthet har den ene cellulære endring samtidig. Det vil gjøre det hele mindre traumatisk. <smil>

 Hvorfor tror dere at mange av dere har blitt beveget til å flytte til spesielle steder på denne planeten? Det er punkter på overflaten til denne planeten som har vært gjennom disse endringene tidligere, og når de gikk gjennom disse endringene den gang, bygget de opp en energetikk rundt seg. Og siden de overlevde disse jord-endringene tidligere, vil de overleve igjen. Og noen av dere var på disse stedene tidligere, og dere vet at dere overlevde der. Og dere føler energetikken av hva som foregår nå, og det ringer et cellulært minne. Hvorledes enn er, jeg vil fortelle dere at dette stedet (Sedona) overlevde tidligere.

Det er ikke slik at jeg har en lommelykt og kan se det bedre enn dere, det er bare at jeg kan se det 'dypere'. Tenk som en av deres vitenskapsmenn vil kunne tenke. Hvor er 'hovedmassen' til denne planeten, på overflaten, eller på innsiden? Det er MYE forandring som har skjedd inne i kjernen til denne planeten, og den beveger seg fra det mest 'innerste' punkt, ut til overflaten. Og, ja, dette er grunnen til at det har vært mer vulkanutbrudd i de siste årene, og i de siste månedene av dette nye året, har dere hatt flere vulkanutbrudd enn hele forrige år. Fordi jord-endringene som hun går gjennom ble påbegynt for lenge siden, og de arbeider seg ut mot overflaten. Dette er grunnen til at Vesene inni jorden har følt behovet for å komme opp til overflaten de to siste årene. Det blir litt for 'varmt' i deres områder. <smil> De har blitt fortalt at de underjordiske tunnellene som er like under skorpen på denne planeten er neste stadium i utviklingen og farten har øket. Dere kan tro det eller ikke. Dette er grunnen til at Lemurerne har forlatt Mt. Shasta. Det er steder som er 'varmere' enn andre, det er stedene i de dypeste tunnellene. Det er grunnen til at de har flyttet til dette området...tunnellene er ikke så dype her som på disse andre stedene.

Kjernen til denne planeten har blitt mye større, mantelen mye tynnere. Og de smeltede delene av kjernen er en integrert del av hva som vil skje på overflaten. Dette har åpenbart seg. Betrakte noen av deres mest spektakulære de neste månedene. Det kommer til å bli rikelig med fyrverkeri. Tillat dere. TIllat dere selv å se Sannheten, ikke hva dere har blitt fortalt å se, av deres vitenskapsmenn ELLER meg. <smil> Be om å få se sannheten, og del med dere i det dere går videre.


Hjem/Nyheter/Kanaliseringer/Oppstigningsleksjoner/Meditasjoner/Personlige reiser/Aktiviteter/Bilder/Lenker/E-post