Editorial 5. oktober 1999 fra Korton Communications

Hjem/Nyheter/Kanaliseringer/Oppstigningsleksjoner/Meditasjoner/Personlige reiser/Aktiviteter/Bilder/Lenker/E-post


Korton.jpg (3001 bytes)

Det følgende er hentet fra Korton Communications

Kanalisert av Susanna Thorpe-Clark

 

Kjære dere av Lyset, vi kommer med en kort melding i dag spesielt til de av dere som er dypt berørt av den største kampen til alle tider, som har å gjøre med tilsynekomsten av Selvet.

Så mange av dere har arbeidet her i denne tredje densiteten i lang lang tid og dere har lært at den beste måten å overleve fiendtligheter og mangel på harmoni som eksisterer her er å bygge en mur av beskyttelse rundt dere selv. Faktisk, i hvert liv dere har opplevd her, og dette kan dreie seg om mange tusen, har dere lagt til en ny mur, fordi hver gang dere følte dere trygge nok til å stikke nesen fram over muren deres, kom noen forbi og kappet den av! Så her sitter dere i en dyp mørk fangekjeller med alle disse festningsveggene rundt dere. Det eneste problemet er at dere knapt kan se dere selv fordi det er så mørkt her inne. Deres svake lys skinner såvidt og heller ingen andre kan se dere fordi den dere virkelig er har gått seg vill innenfor.

Nå har tiden kommet for å rive disse veggene ned og dere er skrekkslagne ved tanken på dette, hvilket er fullstendig forståelig ut fra tidligere opplevelser. Vi vet at mange av dere føler dere mer sårbare og utrygge enn noen gang tidligere, men vi også vet at dere har overgitt dere til å la lyset deres skinne der hvor det kan bli sett og derfor forstår vi også hvordan dere kjemper med dette dilemmaet. Dere ønsker å la lyset deres skinne men dere er redde for at dersom dere gjør det vil resultatet bli noe smertefullt og fryktelig.

Vi kommer derfor i dag for å forsikre dere om at dere er helt trygge. Erkeengelen, Herren Mikael har blitt tildelt oppgaven med å overse deres beskyttelse og har utallige legioner med engler til sin disposisjon for å hjelpe til med dette. Hver av dere har blitt gitt fire praktfulle blå engler for å stå rundt dere 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Dette er deres engler og er her spesielt for å holde dere oppe i kjærlighet og trygghet mens dere gjennomgår denne nedrivningsprosedyren. Dere kan snakke med disse englene dersom dere ønsker det og dere kan spørre dem om å gi dere signaler slik at dere er helt sikre på at de er der. De forstår at dere er i en nødssituasjon og at dere ikke kan se dem eller nødvendigvis heller ikke føle dem, så de vil prøve å finne en annen måte å la dere vite at de er til stede.

Så dere kjære kan nå komfortabelt rive ned alle veggene, vel vitende at dere holdes oppe trygt og sikkert og at ingen vil ødelegge dere mens dere er opptatt med denne tilsynekomsten, for disse veggene må ned dersom dere ønsker å fortsette på denne Oppstignings-reisen.

Disse veggene har mange etiketter. De er dekker og fasader som dere har plassert for å skjule hvem dere egentlig er. De er bildene som dere gjemmer dere bak så som å være reservert, påståelig, hemmelighetsfull, mistenksom, dorsk, overlegen, ekstrovert, innadvendt, manipulator, offer.

Når dere blir bedt om å svare på spørsmålet "Hvem er dere?" så svarer de fleste av dere med å beskrive jobben deres, deres profesjonelle akkreditiver eller deres yrke. Dere sier "jeg er lege, sykepleier, dataspesialist, student, husmor" og så videre. Men dere er så mye mer enn summen av utdannelsen deres og/eller universitetsgradene som bare indikerer en liten del av talentene deres. Dere gjemmer dere bak disse merkelappene og bildene og later som om dette er dere, men i virkeligheten er dere et mektig Åndelig Vesen som simpelthen har en Jordisk erfaring. Dere prøver bare ut dette bildet og ser hvordan dere liker det, men det er ikke den dere er.

Et sted langs denne Oppstignings-reisen må den dere virkelig er komme til syne. Dere må komme ut fra fasaden deres og vise deres virkelige farger. Dette innebærer ikke at dere må bytte jobb eller stilling, selv om dere kan finne ut at dere ikke lenger ønsker å bære den gamle etiketten etterhvert som den dere virkelige er kommer fram. Men dere trenger å stige ut av de vernende veggene for å finne ut hvem dere egentlig er og å se på livet fra dette nye perspektivet.

Nå når dere vet at dere er trygge og beskyttet mens dere gjennomgår denne oppdagelsen, kan denne redselen og panikken som dere har opplevd avstå. Hvor lenge denne 'løslatelses'-prosessen tar avhenger av hvor tykke veggene er. For de av dere som har levd i denne densiteten mange tusen ganger, kan prosessen bli langvarig, ofte vil det ta flere år å løse den opp. Dette betyr ikke at dere må være begravet i elendighet og nedtrykthet under denne prosessen, faktisk for hver sten som dere fjerner fra veggene deres vil dere føle dere lettere og mer gledesfyllte og det vil oppmuntre dere til å fortsette. Det er ikke noe tungt og trist mine kjære men en svært hyggelig beskjeftigelse.

Dere som gjennomgår denne prosessen nå er heldige som har hjelpere til å assistere dere dersom dere skulle trenge dem. Dette er fordi det allerede er mange mennesker som har vært gjennom dette stadiet før dere og de vet av egen erfaring hvor vanskelig denne delen av reisen kan være. Imidlertid vet de også hvor godt det kjennes å ha fjernet veggene og være i stand til å skinne og være den de er for det er en absolutt glede og frihet å hente ved å gjøre dette.

Dersom dere ønsker assistanse kan dere bare ønske det i hjertet deres for at det skal manifesteres. Dere vil finne disse menneskene over alt, kanskje sittende ved siden av dere på toget eller på en cafe eller stående i kassakø på supermarkedet. Vær åpne for veiledningen og den gode munterheten de har for dere uansett hvilken måte den framkommer, vitende at dere såvisst er et beskyttet barn av Universets kraft og at dere aldri er alene.


Hjem/Nyheter/Kanaliseringer/Oppstigningsleksjoner/Meditasjoner/Personlige reiser/Aktiviteter/Bilder/Lenker/E-post