Editorial 5. mars 2000 fra Korton Communications

Hjem/Nyheter/Kanaliseringer/Oppstigningsleksjoner/Meditasjoner/Personlige reiser/Aktiviteter/Bilder/Lenker/E-post


Korton.jpg (3001 bytes)

Det følgende er hentet fra Korton Communications

Kanalisert av Susanna Thorpe-Clark

Mine hilsninger kjære dere av lyset. Her har vi kommet på denne praktfulle dagen for å bringe dere glade bud, for alt endres og beveger seg framover i raskt fart. Dere går alle gjennom store, store endringer, kan dere ikke føle det?

Endringene som skjer er endringer innom dere selv. Personen som dere var og den personen dere virkelig er kommer sammen. De forenes kjære dere, for å skape en helt ny person og dette skjer dypt inne i deres psyke. Dere er nå involvert i å møte deler av dere selv som dere ikke tidligere har møtt og undersøker disse nye aspektene av denne nydannede personligheten. Finner dere ikke at dere reagerer på livet på en ny måte? Ser dere plutselig dere selv og de som omgir dere i et nytt lys? Kanskje dere bare føler at noe er annerledes men dere vet ikke hva det er. Vel, kjære dere, hva dere føler er DERE. De virkelige dere.

Dette nye dere gjemmer seg ikke lenger bak de sterke murveggene. Disse veggene har smuldret sakte i mange måneder slik at dere har kommet til stadiet hvor dere står høyreiste og sårbart utstilte. Og nå når dere er ute i det åpne kan dere forenes sammen med deres Høyere Selv, det aspektet av Alt Som Er som dere virkelig er. Denne foreningen av Ånd med materie er forsiktig og gradvis men totalt gjennomtrengende og er begynnelsen på deres bevegelse mot full bevissthet. Men denne fulle bevisstheten kan bare komme når dere er klare til å akseptere personlig ansvar for enhver handling som dere gjør så vel som enhver tanke som dere tenker.Til å begynne med må dere finne ut hvem dere er, og deretter agere med intensjon og hensikt for å oppfylle deres kontrakt. Hver og en av dere har en god del arbeid å gjøre og deres oppdrag må utføres i en fullstendig forståelse av at dere er en del av den Guddommelige Planen. Dere laget denne kontrakten med Alt Som Er før dere inkarnerte inn i dette livet på denne planeten, og en av klausulene i denne kontrakten var at dere ville våkne og rense ut avfallet som har samlet seg i nettene (eng: grids) som omgir planeten Jorden, så vel som menneskene som står på henne. Dette avfallet er tykt og mørkt og ekstremt tett og den eneste måten som det kan bli renset på er at hver person gjør sin lille del av opprenskingen.

Denne kollektive opprenskingen involverer frigivelse av gamle handlingsmønstre og holdninger som ikke lenger er formålstjenlige. Gamle tanker som flyter gjennom sinnene deres må erkjennes og gjøres rene og alle de emosjonelle reaksjonene som har kontrollert dere gjennom mange liv må bli frigitt også. Så kjære dere, hva dere nå føler er en eliminasjonsprosess. I det hver dag går, frigjør, frigjør, frigjør dere. Det hender dere, men det hender også gjennom dere. Med andre ord, det er dere som gjør dette, selv om dere er ubevisst klar over at dere gjør det.

Forening med deres Høyere Selv kan bare skje med deres tillatelse. Det er dere som kontrollerer dette. Og når dere har gitt deres tillatelse, kan den mer kraftfulle delen av hvem dere er begynne å styre showet. Det er dette aspektet av dere selv som utfører endringene, som ledere dere til å se bort fra gamle måter og som også oppmuntrer dere til å se deres frykt i øynene. Så kjære dere, dere er i ferd med å bli mer enn dere var…mye mer.

Disse endringene som dere nå opplever inne i dere selv er brakt fram fordi dere ønsker å vende tilbake til lyset. Dere ønsker å påny bli i stand til å uttrykke den dere er uten å frykte avvisning. Dere ønsker å påny være i stand til å leve i en verden som er full av mennesker som elsker og stoler på hverandre og som også ærer seg selv. Derfor må disse endringen bli brakt fram inne i hver enkelt, og dette er virkelig hva som foregår med stor hurtighet denne tiden.I det dere skrider fram nærmere mot den planetære innretting i mai vil dere begynne å bli enda mer klar over disse endringene som påvirker deres holdninger og følelser. Denne planetære innrettingen er en gave fra Alt Som Er som vil la hvert menneske komme i personlig innretting med det Guddommelige. De indre planetene i galaksen deres stilles opp på linje for å vise dere at dere er i ferd med å komme i innretting ikke bare inne i dere selv men også med hverandre. Denne innrettingen viser at dere nå har nådd et punkt hvor dere er rede til å gå mot full opplysning, og selv om det er flere tester og utfordringer framfor dere er det også større belønninger å hente, både fysisk og åndelig. Dere er på grensen kjære til å blomstre og springe ut i en helt ny person, en som ikke er redd for å uttrykke kjærlighet, medfølelse og tillit.

De neste tolv årene vil bli bemerkelsesverdige mine kjære, dere kan ikke forestille dere hvilke vidunderlige endringer som ligger like foran dere. Dere vil alle stige fram til å bli ansvarlige for hver tanke og gjerning dere gjør. Dette ansvaret vil først bli lagt merke til i deres lokalsamfunn fordi disse vil være de første til å reflektere de endringer dere gjør inne i dere. Men det kronende øyeblikket vil være når dere legger merke til hvordan deres politikere og myndigheter også har begynt å aktivt fremme endringer som reflekterer den nå opplyste holdning i massene. Det vil virke som en osmose. Lyset vil strømme ut av hver og en av dere, og slik skape en ny livskraft på planeten. Og denne kraften vil være medfølelse.

Så hva kan dere gjøre, mine kjære, for å forsterke deres egen rengjøring? Dere må bare være villige til å endres og villige til å gi slipp på gamle måter. Det er alt. Erklær daglig deres intensjoner om å gjøre dette og la det nye dere stige raskt og enkelt fram i posisjon. Vær klar over at dere vil ha en unik oppgave å utføre, så vær på utkikk etter muligheter som vil komme til dere som vil la dere uttrykke den saken. Dette er en vidunderlig spennende tid kjære dere fordi dere endelig vil begynne å manifestere alle de fysiske endringene som dere så lenge har lengtet etter. Freden vil herske, dere kan være sikre på det. Overflod vil flyte, særlig til dem som har levd med så lite så lenge. Alle vil være på veg. På veg inn i nye lokaliteter, nye forhold, nye jobber, skape nye virksomheter og ny teknologi.Beveg dere med disse endringer kjære dere, ikke mot dem. Dette er ikke tiden for å holde fast ved hva som var, men til å omfavne hva som er. Reflekter på nåtiden ikke på fortiden. Endre deres oppfatning av dere selv og endre hvordan dere tenker. Tro at det umulige er mulig. Gi slipp på de tanker som begrenser deres overflod og rekk hånden ut mot kraften som ligger innen hver og en av dere. La kjærligheten som ligger stillestående på innsiden bli den virkende kraften for deres nye verden. Og alltid husk at dere er her på et hellig oppdrag med Guddommelig Hensikt og at nå er tiden for å vise deres herlighet..


Hjem/Nyheter/Kanaliseringer/Oppstigningsleksjoner/Meditasjoner/Personlige reiser/Aktiviteter/Bilder/Lenker/E-post