Editorial 3. januar 2000 fra Korton Communications

Hjem/Nyheter/Kanaliseringer/Oppstigningsleksjoner/Meditasjoner/Personlige reiser/Aktiviteter/Bilder/Lenker/E-post


Korton.jpg (3001 bytes)

Det følgende er hentet fra Korton Communications

Kanalisert av Susanna Thorpe-Clark

Bring glede og harmoni inn i deres nabolag.

Elskede, dette budskapet i dag, i dette nye året i et nytt årtusen berører dere alle. Over de siste årene har store steg framover blitt gjort av alle som går på Opptigningsveien og dere har virkelig kommet et langt stykke i løpet av kort tid. Men det er fortsatt en lang vei å gå og vi kommer spesielt for å snakke om hva som hender nå.

For de av dere som er våkne og beveger dere raskt på reisen deres er det nå tid for å fokusere energiene deres på en litt annen måte. Det har i løpet av de siste to årene vært stadig flere som har deltatt aktivt i fredsmeditasjoner. Det er mange av dere som gjør slike øvelser hver fullmåne, og det er andre som føler seg inspirert til å komme sammen med venner på viktige dager med høy energi, slik som jevndøgn og solverv og om aftenen før det nye året. Og kjære dere, å bringe energiene deres sammen slik har gjort stor nytte for deres entusiasme for enhet og fred, og har begynt å gjøre betydelige endringer i planetens bevissthet.

Det er disse felles tankeprosessene som har sin innvirkning på de mørke energier og reduserer dem. Det kan fortsatt være uro og fiendtligheter men de avtar gradvis, og hver fortsatte tanke for fred og harmoni fortsetter å gjøre framskritt, lik en dråpe vann som konstant drypper på samme punkt. En dråpe ser ut til kun å renne ned fra overflaten uten å ha noen innvirkning i det hele tatt, men når den ene dråpen forenes med andre dråper i konstant virkning har den kapasiteten til å erodere, over tid, selv den hardeste granitt.

Nå når dere kan se kraften til den virkende tanke og forstå at det er deres egne tanker for fred, enhet og harmoni som utgjør forskjellene, kan dere ta denne metoden for endringer til det neste skritt. Vi tilbyr dere derfor en ny utfordring som består i å fokusere deres tanker for enhet og harmoni på deres lokalsamfunn.

Vi ber dere å nøye overveie de menneskene i nabolaget som ville nyte godt av enhet, harmoni, fred og framfor alt, glede. Dere alle er klar over mange uharmoniske energier som opptrer utenfor deres egen stuedør. Det er unge mennesker som lever på gaten fordi de ikke føler seg elsket, verdsatt og forstått av sine foreldre. Det er mennesker i alle aldre som er avhengige av rusmidler fordi de oppløftende følelser disse stoffene gir dem er den eneste gleden de noen gang har opplevd. Det er gamle mennesker som lever i isolasjon og der hvert eneste øyeblikk er fylt med smerten over avvisningen fra deres barn.

Det er ærlige mennesker som prøver å leve av den magre utdelingen som myndighetene motvillig gir på folkets vegne, kun fordi de som har rikelig er uvillig til å dele av sin rikdom. Kjære dere, det er mye som kan gjøres i deres lokalsamfunn for å bringe fram enhet, harmoni, fred og glede til deres neste og nå er tiden inne for å vende oppmerksomheten mot å gjøre dette.

I deres daglige eller ukentlige eller til og med månedlige meditasjoner, projiser deres tanker om enhet, harmoni, fred og særlig glede over på deres lokalsamfunn. Skaler ned tankeprosessene deres og gjør deres nabolag til deres viktigste mål. Hev energiene på denne måten, akkurat som dere har gjort for krigssonene i ulike deler av deres verden. Inviter alle dere kjenner til å delta i dette. Send ut meldinger via internett og oppmuntre folk til å samle energiene sine om å forene mennesker i sine byer, bygder og forsteder. Gjør en forpliktelse overfor dere selv for å fortsette med det og være den dråpen med vann som konstant drypper på samme stedet for å skape forandring.

Dere er alle svært mektige vesener og kan ha stor innvirkning på ethvert forskanset system ved simpelthen å samle deres krefter og konsentrere dere om hva som trenger å endres. Enhver tankes fokus har kraften til bevegelse i seg og denne kraften blir overført til de som er fokus for deres oppmerksomhet. På denne måten føler de seg støttet og oppmuntret til å gjøre de nødvendige endringer selv og således ta tilbake sin egen makt heller enn å føye dette ansvaret til andre. For eksempel, ved mektige og kjærlige tanker fokusert mot de mennesker som lever på gaten kan dere finne at de begynner å ta initiativet til noen positive endringer for seg selv som får dem til å føle stolthet. De mennesker som eksperimenterer med stoff kan bestemme seg for å utøve litt personlig ansvar og gjenopprette livet sitt. Voksne barn kan rette nyfunnet medfølelse og takknemlighet mot sine gamle foreldre. Familier på trygd kan finne betydningsfull støtte gjennom velgjørenhet fra de som har mer enn de behøver. Mange, mange endringer er mulige kjære dere, mirakler kan virkelig oppleves overalt.

Vær så snill å bli ansvarlige for de tanker som går gjennom sinnet deres og fokuser disse bevisst på godhet og på medlidenhet. Mediter på disse tankene daglig, ukentlig eller når dere kan og oppmuntre vennene deres til å delta. Fortsett for all del deres meditasjoner for verdensfred, men fokuser også deres oppmerksomhet på de mennesker som er nærmere hjemmet deres. Begynn å handle med større forståelse, vitende at dere har kraften til å påkalle en positiv endring for alle.


Hjem/Nyheter/Kanaliseringer/Oppstigningsleksjoner/Meditasjoner/Personlige reiser/Aktiviteter/Bilder/Lenker/E-post