Editorial 29. november 1999 fra Korton Communications

Hjem/Nyheter/Kanaliseringer/Oppstigningsleksjoner/Meditasjoner/Personlige reiser/Aktiviteter/Bilder/Lenker/E-post


Korton.jpg (3001 bytes)

Det følgende er hentet fra Korton Communications

Kanalisert av Susanna Thorpe-Clark

Kjære dere av lyset. I dag kommer vi for å ta opp deres reaksjon på ikke-aksjon. I det tiden går raskere og alt i deres verden ser ut til å rase av sted i et stadig økende tempo, har dere begynt å forvente umiddelbare resultater. Når dere ønsker noe så ønsker dere det med en gang.

Vel, kjære dere, det er ikke slik oppstigningen oppnås. Det er en svært gradvis prosess. En prosess som presenterer mange stopper og starter. Opplysningens vekst kan ikke oppnås over natten. Det kan ikke engang oppnås i løpet av noen få måneder eller til og med noen få år. Det er en svært lang prosess. Grunnen til at det tar så lang tid er den store tettheten til den tredje dimensjonen hvor dere opererer. Dette nødvendiggjør at skritt framover ut av densiteten krever enorme anstrengelser fordi dere kjemper mot en mektig kraft. Dere kan ikke se denne kraften men den er svært sterk og et menneske mot den gjør ikke noen forskjell i det hele tatt.

Det er en av grunnene til at det er så mange av dere på dette jordiske planet denne tiden fordi det tar mange av dere, som trekker i samme retning, for å få til noen bevegelse over hodet og dere kan bare gå så raskt som det seneste medlemmet. Alle dere som lengter etter oppstigning (og det er ikke alle innbyggerne på Jorden) er spredt utover i et enormt mønster av spiraldreiende bevegelse. Noen av dere er i front, , noen er i midten og noen utgjør baktroppen. Dette er normalt. Men de som leder kan bare gå så raskt som dem som følger etter.

Det er ikke godt for ledere å spurte fram i en rasende jakt på nirvana og la dem som de leder bli så langt tilbake at disse etterfølgerne mister veien, kjære venner, det er svært lett å miste veien. Det kan være at man kommer til en skillevei og dersom en leder ikke er der for å lede de som følger etter til en vei eller en annen, hvordan kan etterfølgerne forventes å vite hvilken vei de skal gå?

Så den aktive kraften som kontrollerer denne oppstignings-reisen er at alle må reise i en hastighet som er tjenlig for helheten fordi det er den eneste måten den kan oppnås. Derfor, kjære dere, må vi gi råd om tålmodighet fordi dere er alle i dette sammen og ingen av dere vil nå dit dere ønsker ved å forhaste dere. Så slapp av og nyt reisen for det er mye som skal læres mens dere er på denne veien.

Bevissthet tar lang tid å påvirke når man har vært i en dyp søvn i så lenge. Når dere begynner å våkne følere dere dere litt frakoblet. Dere er ikke sikre på om dere fortsatt sover eller ikke, og dere har litt ustøe bein slik at dere gnir dere i øynene får å se klarere hvor dere setter beina. Og mens dere er i denne litt slørete tilstanden går dere litt framover før dere er fullt klar over hvor dere er og hva dere gjør.

I deres daglig-liv tar det vanligvis bare minutter å komme gjennom sonen mellom dyp søvn og våken tilstand, men når dere reiser fra en tett tredje densitet inn i en lettere fjerde densitet tar det mye lengre tid. Og i denne tilstanden når bevisstheten ikke er fullt oppvåknet er det mange stadier som man må bevege seg gjennom. Noen mennesker beveger seg gjennom disse stadiene ganske raskt, men mange gjør det ikke og det er det samme om dere er sene eller raske fordi dere beveger dere alle kollektivt. Dere beveger dere faktisk i et kontrollert mønster, som kontrolleres av deres Høyere Selv. Det er deres Høyere Selv som bestemmer hvor raskt eller sent dere beveger dere. Dette er fordi det Høyere Selvet trenger å forstå fullt ut hver fasett av denne reisen og lar det også være nok tid for integrasjonen av denne forståelsen.

Vårt råd til dere høyt elskede er å slappe av og ta det med ro. Ta en dag av gangen. Konsentrere dere om de leksene som dere møter i nået i stedet for å prøve å fokusere på hva som kanskje ligger et eller annet sted inn i framtida. Det er ikke lurt å prøve å presse og tvinge dere selv raskere enn dere er ment å bevege dere fordi dette vil bare gjøre dere forvirrede og frustrerte.

Det er også en ting til dere må lære å gjøre og det er å fokusere på reisen fra innsiden og ut i stedet for fra utsiden og inn. Med dette mener vi at det ville hjelpe dere meget å slutte med å se etter begivenheter i den ytre verden for å få bekreftet hvordan denne reisen går. Fire ganger det siste året har dere kommet til det dere trodde var viktige veivisere på veien og undret dere over hvorfor dere ikke så noe som skjedde. Det er fordi veiviserne viser til den åndelige veien, ikke nødvendigvis den jordiske.

Alle disse veiviserne med solformørkelse og storkors og så videre er svært viktige, og de betyr endring, men endringene blir levert på innsiden. Endringene er at alle mottok større klarhet om sin egen retning, dersom, selvsagt, det var deres ønske. Manifesteringene av disse veiviserne har variert fra person til person og det, har naturligvis, avfødt noe i den ytre verden, men det er den indre posisjon som leder til en endring i den ytre posisjonen, ikke motsatt.

Dere kommer snart til en annen veiviser og i året 2000 vil det virkelig være flere, så vi råder dere til å bruke disse datoene til å internalisere det som skjer med dere. Disse veiviserne kommer ikke og rammer dere i hodet som et lynnedslag, de er mer subtile enn som så. De er, som vi sier, veivisere og det betyr at dere må være oppmerksomme på at en er foran dere og har blitt plassert der nettopp for å vise dere hvor dere går og hva som ligger framfor dere. Men det er opp til dere å se etter den og dere vil kun finne den på innsiden.

Så kjære dere, ro dere ned, juster tenkningen deres og vær oppmerksom for det fins mange muligheter foran dere som kan øke klarheten for deres oppvåkning. Husk bare å se inni dere selv, ikke på utsiden og ta dere tid til å integrere forståelsen for det er fortsatt mange år foran dere på denne oppstigningsreisen.


Hjem/Nyheter/Kanaliseringer/Oppstigningsleksjoner/Meditasjoner/Personlige reiser/Aktiviteter/Bilder/Lenker/E-post