Editorial 1. februar 2000 fra Korton Communications

Hjem/Nyheter/Kanaliseringer/Oppstigningsleksjoner/Meditasjoner/Personlige reiser/Aktiviteter/Bilder/Lenker/E-post


Korton.jpg (3001 bytes)

Det følgende er hentet fra Korton Communications

Kanalisert av Susanna Thorpe-Clark

Glede

Kjære dere av Lyset. I dag er vi fortsatt inne på emnet glede da det virkelig er et alvorlig tema. Det er sagt at kjærligheten gjør at verden går rundt men da kjærligheten er synonymt med glede betyr det at også glede gjør at verden går rundt. Glede er den fundamentale følelsen til Ånden og alt som er skapt av Alt som er er skapt med glede og av velbehag.

Avstanden er stor derimot, mellom den originale skapelsen til Alt som er og resultatet som sees på denne tredje dimensjonale planeten Jorden. Gleden har gått tapt mine kjære. Evnen til å se rundt dere og se og føle og høre glede oppleves alt for sjelden og derfor kommer vi for å overtale dere til å vende tilbake til å gjøre gleden til en daglig realitet.

Så, hvordan får dere gleden tilbake i livene deres? Hvordan begynner dere å se at de tingene som skjer med dere kan oppleves som glede? Vel kjære dere, vi har nevnt flere ganger for dere at det dere tenker innehar stor fysisk kraft. Det er deres tankeprosesser som bestemmer deres reaksjoner på hendelser og forhold og derfor skaper virkeligheten dere kaller deres dagligliv. Derfor, dersom dere ønsker å oppleve glede trenger dere bare å tenke på det. La bilder eller lyder eller følelser som er synonyme med glede trenge gjennom sinnet deres. Velt dere i sansene deres. Smak glede. Lukt glede. Tenk dere hvordan glede kan oppleves. Glede kan finnes innen så mange små og uviktige fornøyelser, kjære dere. En komfortabel stol og en god bok kan gi glede. Å høre på et harmonisk musikkstykke kan være vidunderlig frydefullt. Å se på fuglene spise i hagen din eller barna som leker, alle disse enkle tingene kan gi dere umåtelig fornøyelse. Det er millioner av ting dere kan se på som gledelige.

Men når dere går gjennom dagen deres, stopper mange av dere ikke opp for å betrakte hva som virkelig foregår inni og rundt dere. Dere farer rundt i full fart uten å legge merke til folk dere møter på gaten. Dere føler at dere ikke har tid til å bruke tid på stille observasjon av hva som hender, og det er fordi dere ikke stopper for å gjøre denne observasjonen at dere ikke opplever gleden. Dersom dere tok dere tid til å slakke litt på farten og tune dere inn på tankene deres kunne dere finne freden og velbehaget som kommer fra det å føle glede.

Selvsagt vil mange av dere si at det og det hender i livene deres som er langt fra fornøyelige og vi er klar over dette. Vi forstår hvor vanskelig det er å finne noe godt og behagelig ved livet når man er senket ned i en mørk og tung situasjon. Men husk kjære dere at dere har kontroll over deres egen skjebne, fordi deres skjebne skapes av hvordan dere tenker. Dere har friheten til å velte dere og gråte og fokusere på det som er vondt og galt, eller til å praktisere litt selv-disiplin og besluttsomhet og endre fokus for tankene deres. Når man er i en rolig tilstand er man i stand til å tenke rolig på løpende opplevelser og dermed i stand til å se sannheten i disse hendelsene. Dette er fordi fred og ro fremmer intens indre refleksjon, derfor mediterer så mange mennesker regelmessig fordi det oppmuntrer til å lytte til sannheten. Og tid med fred og ro kan også brukes til å tenke glade og oppmuntrende tanker. Å fokusere på å skape glede heller enn materielle fordeler som kanskje kan bidra til glede men som ikke er varige.

Så kjære dere, dersom dere ønsker å bringe glede inn i livene deres må dere stoppe opp og finne tid til å disiplinere tankene deres. Skap tankebilder eller lyder eller følelser som fremmer velbehag og glede. Utnytte denne kreative energien og la den arbeide for dere. Prøv å bli en observatør av tretter heller enn en deltaker. Om dere befinner dere i et mentalt opprør…stopp…trekk pusten dypt tre ganger, det vil roe dere…sitt så i ro en liten stund før dere fortsetter. I denne korte pausen entrer man en tilstand av ikke-tid hvor man er i stand til å gjenvinne sin bevisste tilstedeværelse, for derigjennom å bevege seg ut av tilstanden av opprør.

Det kan også være til hjelp for dere å skrive en liste over alle disse dagligdagse hendelsene og omstendighetene som gir dere glede. Fokuser sinnet deres på disse tingene og la dem manifestere seg. Husk alltid at det dere tenker er det dere skaper. Og når dere føler dere deprimerte og motløse kan dere ta på litt glad musikk og danse og synge dere tilbake til gleden.

I sannhet, mine kjære så er det ikke så vanskelig å skape glede – og desto mer glede dere bringer inn i sinnet deres desto mindre opprør vil komme deres vei fordi ved å fokusere på glede velger dere aktivt å skape fred og harmoni. Og i forlengelsen av fred og harmoni kommer glede, så dette virker i en sammenhengende sirkel. Og når man først har fått opp farten er det ikke noe som kan stoppe den.


Hjem/Nyheter/Kanaliseringer/Oppstigningsleksjoner/Meditasjoner/Personlige reiser/Aktiviteter/Bilder/Lenker/E-post