Ashtar om året 2007

Hjem/Nyheter/Kanaliseringer/Oppstigningsleksjoner/Meditasjoner/Personlige reiser/Aktiviteter/Bilder/Lenker/E-post


Det følgende er hentet fra http://manifestwiththemasters.blogspot.com/ashtarbright.gif (9947 bytes)

Ashtar kanalisert av Lauren Gorgo 5. januar 2007

Vær hilset dere velvillige. Jeg har kommet for å dele velsignelser av ærbarhet og lys. Jeg er Ashtar, jeg har kommet fra et avansert stjernesystem for å dele med dere bud om lykkelige tider for det kommende år. Jeg er kommet for å ta opp igjen planen for menneskelig bevissthet og bringe fram informasjonen som så mange har forventning om. Dette er helt klart et merkeår.

Jeg vil først kommentere hendelser som nå tar form på planeten deres. Hendelsene som jeg refererer til er av politisk natur, men har forgreininger til alle skapelsens aspekter. Varselet føler mange av dere primært stammer fra oppsmuldringen av politiske strukturer i deres verden. Følelsen i hjertet deres er at noe meget krevende skal til å manifesteres, likevel, under denne bølgen av disharmoni er det en følelse av begeistring og en ny start.

På overflaten begynner mange bølger sakte å bygge seg opp fra sentrum av kosmos. I det disse bølgene øker i styrke fra det kollektive vil de øke eksponentielt i størrelse og styrke og det vil være nok kraft til å velte verdens regjeringers affærer. Denne bølgen har bygget seg opp over en svært lang tidsperiode og den har konsekvenser for hvert eneste menneske på jorden. Aldri tidligere har et slikt kollektivt rop om hjelp blitt kastet fram ut gjennom Shans kosmiske antenne og resultatet vil være en kraft med stor renselse og endring. Denne endringskraften vil bære hver og en av dere til deres ønskede destinasjon, det være seg bevisste eller ubevisste, og den vil være Guds kraft som vil holde oppe sannhetens og integritetens strukturer denne tiden.

Gjennom mange lag av tid og rom har det vært et utvetydig rop etter sannhet. Det kan bare være én sannhet, men det er mange varianter av denne sannheten. De kommende tider vil endre oppfatningen hos mange, likevel vil det være en unektelig sannhet som vil vokse fram som en konsekvens av dette. Denne sannheten er at dere er alle ett. Delingen og separasjonen på deres Shan vil oppheves, de religiøse og politiske strukturene vil falle, økonomien vil stupe, men under dette tilsynelatende kaos vil den absolutte sannhet finnes.

For å finne sannheten må man være villig til å se på alle muligheter. Man må tøye grensene for den selvpålagte forestillingsevne og bringe fram nye parametre for det å leve på bedre måter. Dette er nettopp hva som vil gå under i deres kommende jord-tid. Denne restruktureringsprosessen er grunnen til at vi er her og grunnen til at vi går så tett inntil dere. Dere er ubevæpnet, likevel holder dere denne verdens makt i deres hjerter. Denne makten er ikke parallell med ondskapens krefter og dere våkner alle opp til denne sannheten.

Dette året med store endringer vil anvise historiens begynnelse. Historien som dere kommer til å skape vil være kvantespranget av endring som behøves for å anvise begynnelsen av en ny tidsalder - Den gyldne tidsalder. Det vil skje en demontering, men under ruinene vil det være tilgjengelig planer for å redesigne deres jord og bringe henne til en ny form. Det vil være en tid for samling og indre styrke og det vil vise seg å bli året som bringer dere sammen for å frembringe store endringer i samfunnet. Dere er alle ansvarlig for deres velbefinnende og deres planets velbefinnende. Dette er ugjendrivelig, og dette året vil være det året hvor dere tar tilbake deres makt og får kontroll over livene deres.

Jeg leder dere til en høyere bevissthet og mange slår følge i dette vågestykket for å se den store suksessen som følge av deres velvillighet. Sammen med dere er det en sterk kraft av universellt tidevann som vil bære dere gjennom tider med kaos og bringe fram nye måter å leve på. Bruk dette tidevannet til å rense deres overbevisninger om hva som er og hva som burde være og ri dønningene mot deres høyeste skjebne. Mange venter på å begynne det strålende skaperarbeidet sammen med dere, men for å starte slike anstrengelser må dere først begynne å rydde planeten for krig, hungersnød, sykdom og fattigdom. Dere må stå opp og si hva som er rettferdig, hva som er riktig. Dere må ikke ta noen til fange i deres sannhet men stå for integritet i hva den nye verden lover... fred, overflod og fri vilje for alle.

I det dere går ombord i deres nye roller som veivisere vil hver og en av dere klart komme til å se deres spesielle energitråd og hvordan den er en viktig del av helheten. Dere er alle avhengige av hverandre for å muliggjøre en global restrukturering. Dette skyldes kraftfeltet av energi som omgir de høyt utviklede og det vil kreve deres opplyste armes styrke å få samlet brikkene i dette kosmiske puslespillet. Når dere står i fortroppen og går inn i flammene vil dere legge merke til en sterk samling av støtte som står bak dere. Deres potensiale for endring er modnet til muligheter nå i det de himmelske innretningene bereder grunnen, men dere må initiere endringen. Dere må lytte til dere indre kall og føle dere rettferdiggjort når dere hevder deres sannhet. Dere vil se at dere er støttet som aldri før i deres streben og dette har blitt gjort mulig av dere selv og deres voksende bevissthet gjennom dagene og årenes løp.

Så hva rommer 2007 i mulighetenes verden? Vi sier at det finnes ingen begrensninger og hjertet deres er pådriveren. Hvordan det vil forløpe er opp til dere, men vi sier at uansett hvordan dere bruker potensialet deres vil dere seire. Skapelsen er fleksibel og deres mektige energitråd er også fleksibel. Vær mindre bekymret om nået og mer fokusert på nået. For det er NÅ som deres potensiale er størst. Det er nå deres FOKUS er fast og sterkt. Det er nå dere i sannhet er i stand til å gjennomføre monumentale oppgaver og det er nå dere har evnen til å smelte sammen med deres høyere krefter som aldri tidligere.

Stå fast på det dere vet er sant. La fare alle påtvungne oppfatninger. Gå inn på ildens linje og vit at dere er mektige vesener av lys og husk deres vei i det dere omfavner de som har tilgode å ta fatt på sin.

JEG ER Ashtar og jeg er ledende galaktisk kommandør for prosjekt Jord-shan. Jeg bærer det energetiske potensialet som hver av dere holder hellig i deres hjerter. Dere er mektigere enn dere kan fatte og den menneskelige rase er i ferd med å oppdage sin galaktiske arv blant stjernene. Omfavne endringen som kommer til syne og vit at deres skinnende tid ligger foran dere. Deres lys vil bære mange gjennom mørket og dere vil snart komme til å forstå alle de mange årene med forberedelser for deres spesielle rolle. Måtte kjærlighet regjere i hjertene deres for evig i det dere kommer til å forstå forbindelsens kraft hvor sann kjærlighet blir uttrykt. Vi er mektig stolte over deres resultater, dere er lysets sanne krigere. Velsignelser og Adonai.

Takk, Ashtar.


Hjem/Nyheter/Kanaliseringer/Oppstigningsleksjoner/Meditasjoner/Personlige reiser/Aktiviteter/Bilder/Lenker/E-post