Øverste skaper og Én: Forutsigelser for 2015

Hjem/Nyheter/Kanaliseringer/Oppstigningsleksjoner/Meditasjoner/Personlige reiser/Aktiviteter/Bilder/Lenker/E-post


Det følgende er hentet fra www.whoneedslight.org

Øverste skaper og Én kanalisert av Kathryn E. May 16. oktober 2014, 23:00 New York

Øverste skaper:

Jeg er glad for å snakke med dere om hva vi ser for alle dere i det kommende jordiske år, for det er en spennende, historisk tid for hele Kosmos, og deres elskede Terra er i sentrum av det hele.

Først la meg forklare dere hvem jeg er. Det er litt forvirring i kanaliseringssamfunnet om hvem Fader og Moder Gud er, og hva mitt forhold er til dere og til Én, kilden til alle ting. Jeg vil fortelle dere. Jeg har for det meste vært i bakgrunnen i de siste årene fordi vi ønsket å gradvis introdusere dere for de oppstegne mestre, dyre- og mineralriket og deres galaktiske brødre og søstre, slik at dere vil utvikle en bredere kunnskap om deres rolle i livet i universet rundt dere.

Nylig har dere lært av deres lysarbeidere, inkludert vår kjære kanal som bringer mine ord nå, at dere selv er mestere - en integrert del av det drama som utfolder seg nå som er oppstigningen til planten Jorden. Jeg har stor interesse for deres trivsel og vekst, fordi jeg er den som er skaperen av universet som jeg har kalt Nebadiah, og alt det det inneholder.

Innenfor deres univers, har de mange galakser og stjernesystemer blitt skapt av meg og min tvilling, Omara, sammen med de store mestere som også ble skapere i sin egen rett. For eksempel, Ra og Isis (også kjent som Alcyone og Moder Sekhmet) er skaperne av deres galakse Melkeveien, med min støtte og samarbeid. På grunn av vårt svært kjærlige og nære forhold, for de er mine sjelebarn, tar de noen ganger rollen som Moder og Fader Gud for å snakke med dere - med min fulle støtte - som Guds stemme.

Opprettelsen av sjeler, samt etableringen av den menneskelige rase, har vært vår stillingsbeskrivelse, kan dere si. Jeg er kjent i de høyere riker som Ohara, eller det morsomme kallenavnet, PC (Prime Creator). Jeg er ikke den eneste Øverste skaper, siden det er mange universer, men vi er blant de eldste av barna til Én, som vi alle ser på som vår store Skaper, far til alle. Én vil snakke med dere også om hans/hennes visjon for alle langs den nåværende tidslinjen dere bebor.

Forutsigelser fra Ohara, Øverste skaper:

Nå vil jeg gi dere noen forutsigelser om hva dere sannsynligvis vil se på deres planet i det kommende året, men jeg ønsker å inkludere den nåværende årstiden i disse spådommer, siden dere sannsynligvis vil lese dette før året er omme. Det første dramatiske skiftet i måten livet leves på jorda vil begynne i oktober 2014 og vil fortsette i rask rekkefølge for å revolusjonere måten alle sosiale, politiske, pedagogiske, medisinske og vitenskapelige institusjoner opererer.

Første fase vil innebære utgivelsen av milliarder av dollar av St. Germain-fondet som vil bli brukt til å nedbetale all krigsgjeld for alle land på planeten. Dette vil frigjøre økonomisk tyngede land fra den forferdelige psykologiske og økonomiske byrden av å fortsette å bære krigens herjinger i sine regnskaper. Den neste fasen, med hjelp fra Reagan-Mitterand-Wanta Fondet vil bidra til å nedbetale statsgjelden i USA, noe som gjør det allerede nedlagte IRS helt unødvendig og foreldet. Den amerikanske sentralbanken er allerede demontert og solgt til kineserne, slik at alle økonomiske og juridiske systemer vil utvikle seg naturlig og bli erstattet av NESARA.

Jeg vil ikke bruke tid her til å beskrive i detalj hva NESARA er, fordi dere kan lære alt om det på ulike nettsteder. Jeg foreslår at dere lærer om historien til dette nye utviklende systemet som vil forandre hele dagliglivet i USA og deretter over hele planeten. Nesten to hundre land har signert på å vedta de nye systemene i skrivende stund i midten av oktober.

I det det utfolder seg i en steg-for-steg prosess, vil mange bli forbløffet over den raske nedgangen til amerikanske korporasjoner og tilbakevenden til konstitusjonelle lover som vil dukke opp som ved et trylleslag. Det har selvfølgelig vært mange år med arbeid i kulissene fra dedikerte lysarbeidere som vil bli kjent for alle i de kommende månedene. Dere har helter blant dere, kjære dere, og deres identitet vil forbløffe og glede dere.

Enorme mengder penger vil være tilgjengelig fra St. Germain-stiftelser for å betale ned all personlig gjeld, inkludert kredittkort, boliglån, billån og studielån, for å frigjøre alle personer fra åket til gjeld som har slavebundet menneskeheten. Ingen vil bli ekskludert fra velstandspakker; våre dyktige hackere (latter) har allerede identifisert kontonumrene og navnene til hver bankkonto i verden, og vil finansiere dem alle. Avsidesliggende landsbyer og urbefolkning vil nås ved spesielle arrangementer, for å dekke deres behov.

Bølger av velstand vil vaske over hele planeten som et varmt bad, slik at fattigdomsridde områder over hele verden vil løftes ved å gi rent vann, mat og anstendig losji for dem i nød. Folk fra alle samfunnslag vil delta i dette arbeidet, sette sin energi og tid inn i det uselviske arbeidet med å hjelpe sine medmennesker, bare fordi de kan. Den personlige rikdomen som vil resultere fra valutarevalueringene skal brukes med åpenhjertig generøsitet på kreative og originale måter, noe som resulterer i en dramatisk økning i følelsen av tillit og fellesskap på tvers av landegrensene.

Den såkalte ebola-pandemien vil bli stoppet ved bruk av to enkle og effektive behandlinger: nano sølv, utviklet av Dr. Rima Laibow og MMS, en løsning av klordioksid utviklet av Jim Humble. Begge er effektive anti-mikrobielle behandlinger som vil eliminere den amerikansk-patenterte sykdommen, som vil bli avslørt som kabal-inspirert falskt flagg-"katastrofe" som var ment å gjenopprette makten til dem som ville ha nytte av unntakslover og større restriksjoner på personlige friheter. Det vil ikke lykkes på grunn av alle dere som vil bidra til å gi behandlinger, og på grunn av rekkevidden til deres informasjonsnettverk på internett.

En annen "global trussel," den morderiske villskapen til ISIS (hvis navn er designet for å kaste skygger på vår kjære Isis) vil også bli stoppet i sitt spor - først ved åpenbaringen av at det ikke er en hjemmelaget radikal religiøs gruppe i det hele tatt, men en psy ops-intrige, finansiert og styrt av det amerikanske CIA, israelske Mossad og saudiske etterretningsfraksjoner.

De rabiate religiøse holdninger til noen i gruppen er et produkt av sofistikerte hjernevaskingsteknikker og trening som leiemordere. Kontrollerne har rekruttert en rekke arbeidsledige, desperate unge menn som ble lokket inn i deres rekker av løftet om høy lønn og anerkjennelse. Når finansieringen for disse dødsgruppene skrus av, (med bortfallet av Federal Reserve og lignende bankoperasjoner) vil "opprøret" dø en rask død og deres black ops-ledere vil bli tiltalt og fengslet for forbrytelser mot menneskeheten.

I løpet av de første seks månedene av året, vil dere se dramatiske endringer i jordbruksmetoder og matproduksjon i det folk skifter raskt fra en kjøttprotein-diett til økologisk dyrkede grønnsaker og frukt. De arrogante GMO-selskapene vil bli slått konkurs av et globalt nei til å bruke deres produkter, og familiegårder vil gjøre en enorm oppblomstring når finansiering blir tilgjengelig for utdanning og vitenskapelig hjelp til bønder som ønsker å "gå organisk."

Alle de ovennevnte forbedringene vil bli akselerert ved utvikling av fri energi-teknologi. Det vil ikke være nødvendig å finne opp eller utvikle nye teknologier. De er allerede i full drift, klar til å bli tilpasset behovet til husholdninger eller til skyskrapere. Teknologien i seg selv ble brukt i ødeleggelsene som fant sted på 9/11. Se Judy Wood bok, hvor hun gjorde nøye undersøkelser: "Hvor ble det av tårnene?" for bevisene på at denne teknologien er tilgjengelig rett rundt hjørnet, i det skjulte dypet av hemmelige statlige forskningssentre, utenfor rekkevidden til de fleste av deres folkevalgte. Dørene vil bli brutt opp og teknologier, opprinnelig byttehandlet fra de galaktisk mørke til deres hemmelige kabaler, vil bli frigitt til beste for menneskeheten.

Så dere ser, kjære dere, verden dere vil leve i ett år fra nå vil være ugjenkjennelig for dere, selv i deres villeste drømmer. Dere har gjort det mulig ved å heve deres vibrasjoner til de femte dimensjonale nivåene som er nødvendig for å oppnå deres oppstigning. Dere er allerede der, og deres kjære mor Terra løfter dere forsiktig inn i stadig høyere dimensjoner i det hun også helbreder og stiger opp til å bli paradisplaneten som var hennes lovede skjebne siden hennes skapelse.

Og nå vil jeg vende denne diskusjonen over til vår mektige Én, kilden til alle ting, den evige, med takknemlighet for å ha fått det privilegium å bringe denne nyheten om triumf og feiring til dere.

Forutsigelser for 2015 fra Én:

Takk, kjære Ohara. Ja, jeg er her for å snakke med dere, våre elskede barn av planeten Jorden, på grunn av de betydningsfulle endringer som skjer på planeten. Dere, kjære, som så lenge hadde tenkt på dere selv som alene i universet, lærer nå hvor mye selskap dere egentlig har i dette yrende kosmos. Dere har lært å lytte til stemmene til deres trær; dere ser de kjærlige gester fra hvaler som har tatt vare på dere gjennom evigheter, og dere kjenner en følelse av forbindelse og slektskap med hverandre over hele planeten som dere aldri har gjort før.

Forskjeller smelter bort i de høye vibrasjoner til energiene jeg sender dere for å løfte dere ut av den tunge tredje dimensjonen, til den nye konfigurasjonen av krystallinske kropper som vil tillate dere å trives i høyere dimensjoner. Vi sender dere disse kjærlighetsvibrasjonene med stor glede, mens vi betrakter deres individuelle svar med interesse. Noen av dere klager og holder dere til hodet i forundring i det hjernen deres dunker med høye vibrasjoner. Andre har blitt tilvendt nok til med en skuldertrekning å gå videre med sine daglige meditasjoner, søkende etter nye opplevelser å tenke over og absorbere. Dette er en god tilnærming, fordi berg-og-dalbane effektene til disse høye energiene vil fortsette inn i det nye året, i det deres elskede Terra løfter seg enda høyere.

Det kommende året vil være et med nye opplevelser, nye venner, utvidede forventninger, og en utviklende, endrende indre opplevelse av dere selv. Den dere trodde dere var åpner seg allerede, lik lotusblomsten dere er glad i å bruke som illustrasjon på vekst og blomstring. Slik vil dere også vokse på nye og spennende måter. Dere lærer å ta kommandoen over hver tanke, følelse og handling, for å nå dypt inn i deres en gang skjulte ubevisste sinn for å avdekke alle hemmeligheter, renovere alle mørke kroker, og feire samtidig med at dere gjør det.

Det kommende året vil bringe en ny holdning i alle sinn og hjerter til menneskeheten, hvor dere endelig virkelig vil lære betydningen av tilgivelse og ubetinget kjærlighet. De fleste av dere har søkt disse forståelsene på en gammel måte - ved å tvinge dere til å godta ting dere ikke liker eller som ga dere smerte, fordi dere ikke ønsker å protestere og virke "fordømmende". Vel, kjære, er dere nå klar for et nytt nivå av dømmekraft der dere kan stå ved deres prinsipper og samtidig se at dette er den mest kjærlige tilnærming til livet.

Når dere nekter å godta ubehagelige forhold, hever dere listen, inviterer andre til å bli med dere inn i en høyere vibrasjon. Å være ubetinget i deres kjærlighet betyr ikke at dere godkjenner eller tillater destruktiv eller ussel atferd. Det betyr at dere vet forskjellen, dere tar ikke del i ødeleggelsen selv - enten som medskyldig eller offer - og at dere sender den ubetingede kjærlighetens energier til overgriperen, fra en trygg avstand.

Jeg ber dere ikke, kjære, om å ofre dere i kjærlighetens navn. Aldri ville jeg be dere om å forbli i et forhold eller et partnerskap som forårsaker dere smerte eller lidelse. Dette er ikke min måte. Kamper og ubehageligheter på planeten er et resultat av dvelende mørke tankeformer, restene av tusenvis av år med læresetninger fra de mørke som har kontrollert dere psykisk, fysisk og økonomisk. Denne gangen er over.

Alle kontrakter som bandt dere til å leve et liv blant de mørke er oppfylt. Ingen karma, ingen tidligere liv, ingen avtaler som har å gjøre med livet deres her krever noen umotiverte eller uønskede lidelser. Deres guider og engler vil jobbe hardt for å sikre at ingen andre vanskeligheter enn de dere har spesifikt bedt om for deres egen vekst får lov til å komme inn i deres liv. Dette betyr at noen problemer dere møter i deres liv i det kommende året er utformet i henhold til deres egne spesifikasjoner for å hjelpe dere med å løse opp litt av det dere fortsatt står fast i. Deres høyere selv arbeider sammen med deres guider for å gi dere disse leksjonene nå, så skånsomt og effektivt som mulig.

Eventyret dere har valgt - å heve dere i løpet av ett liv - er enestående i dette universets historie eller i noe annet. Deres elskede Sananda er med dere hvert steg, det er også de andre kjærlige oppstegne mesterne, mange av dem har dere lært å elske og forholde dere til med stor nærhet.

Vi tilbyr dere all mulig hjelp nå, men det er fortsatt et element av denne prosessen mange av dere ennå ikke fullt ut har forstått. Dere må grave dypt og grundig - dyp selvdykking, som Ohara har kalt det, hvis dere skal riste av dere dypt inngrodde skygger av tro, meninger, overbevisning og holdninger som ble testamentert til dere av de mørke.

Dere skjønner, dette vil bli året for Åpenbaringen på alle måter, men for hver av dere vil det mest avgjørende elementet av disse åpenbaringene være de mellom dere og dere selv, og mellom dere og meg. Vi er ett, dere og jeg, og jeg er ren kjærlighet. Det er deres skjebne å vokse, dag etter dag, å komme til stedet i dere selv hvor dere også er ren kjærlighet, og å leve der, hvert øyeblikk av hver dag.

Jeg omfavner dere, jeg pustet livets ånde inn i deres vesen. Dere er mine elskede, og jeg er deres. Vi vil aldri bli delt, for jeg vil forbli i kjærlighet til dere uansett hvor dere går eller hva dere gjør. Jeg ønsker velkommen deres kjærlighet, men selv om dere glemmer meg eller ignorere mitt nærvær, fortsetter jeg å elske dere uten ende. Vår gledelige opplevelse av enhet avhenger bare av deres aksept av vår rene kjærlighet. Vend dere til meg, elskede, og vi vil sole oss i endeløst lys sammen. Vi er ett.

Jeg er deres for evig,
Én.

Transkribert av Kathryn E. mai 10. oktober 2014, 23:00, New York

Deres sjenerøse donasjoner for å støtte vårt arbeid er verdsatt.
Gå til
www.paypal.com og send til kemay@aol.com via "venn eller familie."
Vi sender
takk og mye takknemlighet til de som sjenerøst har støttet oss. Vi kunne ikke ha fortsatt uten deres hjelp.

De nye skriftene, ved Sananda / Jesus:
http://whoneedslight.org/page/482381728.html

Lik oss på Facebook: Healing For Ascension Tour:
https://www.facebook.com/pages/Healing-For-Ascension-Tour

Bli med i vår Facebook-Healing For Ascension Tour Group:
https://www.facebook.com/groups/268493096648640/

Internet Radio show: BlogTalkRadio.com/ChannelPanel http://www.blogtalkradio.com/channelpanel
Søndag, 14:00, EDT; Onsdag, 20:00 EDT

Bok av Kathryn E. mai, PsyD: Hvem trenger lys?:
http://whoneedslight.org/bookandauthor.html

Abonner / Registrer dere for disse melderesgene:
http://whoneedslight.org/page/482458226.html

Arkiver av skriftlige kanaliseringer:
http://whoneedslight.org/page/482459648.html

Tillatelse gis til å kopiere og dele disse melingen, forutsatt at de er presentert i sin helhet uten tillegg eller slettinger, og kreditt er gitt til kanalen og til nettstedet, www.whoneedslight.org. Oversettelser må godkjennes av forfatteren og transkrbenten.


Hjem/Nyheter/Kanaliseringer/Oppstigningsleksjoner/Meditasjoner/Personlige reiser/Aktiviteter/Bilder/Lenker/E-post