Moder/Fader Gud - forutsigelser for 2014

Hjem/Nyheter/Kanaliseringer/Oppstigningsleksjoner/Meditasjoner/Personlige reiser/Aktiviteter/Bilder/Lenker/E-post


Det følgende er hentet fra www.whoneedslight.org

Moder/Fader Gud kanalisert av Kathryn E. May 14. oktober 2013

Vi ser et dramatisk og revolusjonerende skifte for planet Jorden i 2014, et slikt som aldri har vært sett tidligere på planeten. Menneskeheten vil stige til nye høyder på grunn av den nye friheten fra fattigdom og ønsker som Velstandsfondene vil gjøre mulig. Midlene vil bli lansert over en periode for å unngå kaos i verdens markeder, men effekten vil begynne å merkes før julen 2013, og vil fortsette å løfte hjertene og sinnene til hele planeten.

Det er tre hendelser som vil forandre deres verden helt. Den første var den 22. august 2013 hvor de mørkeste vesenene forsvant - de som var årsaken til alle krigene, det massive misbruket av makt, og bevisst konstruert fattigdom over hele verden. Den andre er utdelingen av Velstandsfondene, som vil kulminere med overføring av formuer til hele menneskeheten, ikke bare de ytterst få rikeste. Den tredje og mest spennende hendelsen vil være Landingene - ankomsten av stjernebrødre og -søstre som nå, den 14. oktober, venter på sine skip i milliontall. De er i bane rundt jorden og venter på Kunngjøringene som vil komme samtidig, via medier i hvert hjørne av planeten.

Det vil ta flere måneder før hele verdens befolkning er i stand til å absorbere den sanne betydningen av endringene. Tidsaldre med økonomisk slaveri som ble konstruert av de mørke hattene har eksistert i form av et psykologisk tankesett som dreier seg om følelser av mangel, konkurranse og frykt. De mørke av reptilrasen har blitt fjernet fra planeten den 22. august 2013, men deres dvelende holdninger og psykologiske tilstand vil ta måneder, eller kanskje år å fullstendig utrydde. Noen har kalt dem Illuminati, eller de tretten familier. Vi foretrekker å kalle dem De uskikkelige fordi vi ikke ønsker å forstørre makten deres. Vi forsikrer dere at de er borte. Dere kan lytte til seremonien der de dro for å bli tatt inn i Lyset. Det ble sendt på BlogTalkRadio.com/ChannelPanel den kvelden Den nye tidsalder begynte.

Mange av dere er kjent med det gode arbeidet til vår kjære St. Germain har utført i løpet av de siste flere hundre år, noe som har gjort det mulig for hele den globale økonomien til å bli tilbakestilt, mens kraften fjernes fra hendene til eliten. Skiftet av økonomisk makt vil bringe utenkelige politiske endringer, herunder omorganisering av hele USAs regjering. Dere vil begynne å føle den sanne betydningen av det gamle ordtaket , "På jorden som i himmelen", når en ny følelse av frihet, åpenhet og samarbeid sprer seg i hele landet, og slitet med lange timer på en kjedelig jobb blir til å danse i gatene i feiringen av liv, frihet og jakten på lykke.

Noen tror at åndelighet er atskilt fra politikk. Vi ønsker å fortelle dere at vi, moder og fader Gud, alltid har vært veldig mye involvert i utviklingen av regjeringer på planeten deres, fordi styringen av en nasjon er det mest innflytelsesrike element i helse, miljø og velvære for den enkelte, ved siden av rollen som foreldre og familie. Alt er koblet sammen, alt er relevant.

Ankomsten av de galaktiske vil bringe en helt ny atmosfære av kjærlighet, tillit og samarbeid over hele kloden. Hver by, hver grend vil få besøk av høyt utviklede, dedikerte brødre og søstre fra stjernene som vil komme i milliontalls for å være til tjeneste for dere i deres Oppstigning. De er lærere og venner som vil bringe nye konsepter og ny teknologi som er langt utover hva dere har tilgjengelig nå. Fri energi, kommunikasjon og lufttransport vil bringe komfort uten forurensing eller ødeleggelse av Moder Jords delikate økosystemer. Selvfølgelig kan disse endringene ikke komme uten avvikling av olje- og gassindustrien, og fjerning av all giftig kjemikalie-bruk i landbruk og industri. Noen av disse skiftene har allerede begynt og vil komme med full kraft i 2014.

De galaktiske, som opptrer på bakgrunn av de inderlige bønnene til menneskeheten, og med godkjennelse av Det himmelske selskap, har allerede begynt å bistå i oppryddingen på planeten. Deres atomvåpen var av største bekymring for resten av kosmos, og hadde første prioritet. Alle kjernefysiske masseødeleggelsesvåpen er helt deaktivert. Det er en liten sak for de galaktiske å finne og desarmere dem, og alle våpen som kunne ha blitt brukt til å utkjempe tredje verdenskrig har blitt nøytralisert. Mindre våpen som kjernefysiske stridshoder på raketter har blitt nøytralisert også, selv om konvensjonelle våpen fortsatt er operative. Til slutt vil disse også bli deaktivert; 2014 vil vise et utbrudd av fred i store proporsjoner.

Sammen med slutten på all krigføring, inkludert de siste par borgerkriger som fortsatt er i sine sene stadier, vil 2014 bringe en helt ny form for frihet til flyktninger over hele planeten som har vært holdt som gisler for frykt, fattigdom og konflikt. En helt ny form for velstand vil ta tak i denne atmosfæren av frihet til å handle åpenlyst, og til å dra tilbake til et herjet hjemland for å gjenoppbygge og plante i fred, tilgivelse og forsoning. Alt dette vil bli hjulpet av god bistand i utviklingen av nye jordbruksmetoder, nye kilder til rent vann, og gratis energi fra de galaktiske som vil være en kilde til konstant tjeneste og uendelig kjærlighet.

Ja, kjære, dere er nå til stede ved begynnelsen av den nye gyldne tidsalder, og det vil bli herlig hinsides deres villeste fantasier. Dere har gjort dette mulig ved å heve deres individuelle vibrasjoner i forberedelsene til den første bølgen av oppstigning. Alle dere, hele menneskeheten vil begynne den strålende oppstigningen der dere vil heve deres legemer til høyere vibrasjoner for å tilpasse dere til Moder jords oppstigning til den femte dimensjonen. Det vil bli en strålende tid.

Vi vil overlate til vår elskede Sananda, den dere kjente som Jesus, å gi de herlige beskrivelsene av hva dere personlig skal oppleve i deres kommende oppstigning.

Vi er moder og fader Gud, og bringer dere denne meldingen i samarbeid med Sananda og Den høyeste skaper, gjennom vår Kathryn/Lady Portia, den vi kaller "Stemmen til Moder / Fader Gud." Vi ønsker dere fred, harmoni, tilgivelse, glede og uendelig kjærlighet.


Hjem/Nyheter/Kanaliseringer/Oppstigningsleksjoner/Meditasjoner/Personlige reiser/Aktiviteter/Bilder/Lenker/E-post